MerensForum.nl
http://merensforum.nl/

Te braaf :-)
http://merensforum.nl/viewtopic.php?f=1&t=2329
Pagina 1 van 1

Auteur:  marjolein [ zo feb 20, 2011 11:00 am ]
Berichttitel:  Te braaf :-)

Ik heb gewoon een nieuw paard geloof ik.

Quinoa is de laatste paar maanden echt super braaf. Laatst nog buiten gereden met de storm, keihard tegen de wind in. De meeste paarden zijn dan een beetje anders dan anders, quinoa is echt een rots in de branding.

Hij staat nu op een andere pensionstalling met meer jonge paardjes waar hij mee kan spelen, ik denk dat hij z'n ei beter kwijt kan en daardoor veel braver is met rijden en omgang. Kan nu eindelijk weer relaxed rijden (dat is echt lang geleden). Laatst ook nog met groepsrit mee geweest, quinoa was echt super braaf en relaxed.

Kortom even een berichtje van een zeer blije merens eigenaar haha.

uiteraard niet te vroeg juigen, wie weet komt er nog weer een nieuwe streek

Auteur:  Natascha1970 [ zo feb 20, 2011 8:08 pm ]
Berichttitel:  Re: Te braaf :-)

Fijn Marjolein dat hij zo goed reageerd op de verandering. Het is zeker lekker als je zo relaxed met je paard op pad kunt gaan. Rens is altijd flegmatiek, weer of geen weer.
Geniet er maar van nu het voorjaar er aan komt.

Auteur:  annebel [ di maart 15, 2011 3:05 pm ]
Berichttitel:  Re: Te braaf :-)

Goed zeg dat ie nu zo braaf is gaat zijn vader achterna!
Die was in het begin ook een enorme boef!
Maar die heeft nu ook af en toe nog eens streken!

Annebel

Auteur:  marjolein [ do maart 17, 2011 8:50 am ]
Berichttitel:  Re: Te braaf :-)

Ja Figaro is ook zo'n lekker paard, hoe gaat 't met hem??

Quinoa is nog steeds heel braaf. Afgelopen zondag met een rit van de NVVR mee geweest, nou wat een stelletje ongeregeld zeg. De begeleider had haar eigen paard niet onder controle en ondanks dat het alleen een stap en draf rit was werd er onwijs geraced. We gingen draven en voor mij gallopeerde haar haflinger weg, met een fjord erachteraan, ik werd ingehaald door een fries en met z'n allen gingen ze er vandoor. Maar Quinoa kon ik perfect bij me houden en we zijn in gezelschap van een ijslander rustig verder gaan draven. Wat toch een heerlijk paard, kreeg van iedereen complimenten dat hij zo goed onder controle was haha. Quinoa dacht gewoon, dikke vinger, ga me niet drukker maken dan nodig is haha.

Auteur:  Natascha1970 [ vr maart 25, 2011 10:40 pm ]
Berichttitel:  Re: Te braaf :-)

Te Braaf? Geniet er maar van Marjolein. Ik heb je wel eens anders gehoord over je zwarte monster! Afgelopen weken zijn super geweest voor een buitenrit.
Ik heb er al verschillende opzitten. Have fun.

Auteur:  marjolein [ ma apr 11, 2011 3:47 pm ]
Berichttitel:  Re: Te braaf :-)

Quinoa is nog steeds heeeeeeel erg braaf haha.

Maar toch weer nieuwe streken uitgevonden hoor.

Dit jaar hebben we: bij een kruising stil staan (op rust) en geen kant meer op willen, behalve de achteruit (overigens niet de goede kant op). Dus versnellingsbak kapot haha. Kortom ik moet afstappen, 4 stapjes naar voren zetten en weer opstappen. Ach ja, zo blijf je in vorm hé.

Afgelopen zaterdag hadden we ook wat nieuws: Meneer zakt door zijn benen en doet een poging om te gaan rollen. Gelukkig kon ik net op tijd een tik op z'n kont geven zodat mijn zadel niet gecrushed werd. Ik kon overigens zo afstappen haha haha.

Maar dit zijn tenminste grappige streken haha.

Auteur:  Pauline [ ma apr 11, 2011 6:11 pm ]
Berichttitel:  Re: Te braaf :-)

Grappig Marjolein. Ik vind als ik zijn foto zie dat hij toch wel erg veel op zijn vader lijkt hoor. Ook zo'n heerlijk paard. En ach er mag toch wel iets bij zitten.
Onze hercule is onlangs bij onze bijrijder weggekruiert in het bos. Ze dacht dat ze even haar zweep kon pakken en hem los kon laten. Op zijn dooie gemak maar zo dat ze hem iedere keer net niet kon pakken is hij naar huis gelopen. Boos dat ze was.......ik moest er wel om lachen zoals ik ook moet lachen als ik jouw verhaal lees van het willen gaan rollen. Hoe verzint hij het.
Groeten.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/