MerensForum.nl
http://merensforum.nl/

Men trec eersel
http://merensforum.nl/viewtopic.php?f=2&t=2412
Pagina 1 van 1

Auteur:  maris [ zo apr 14, 2013 11:14 am ]
Berichttitel:  Men trec eersel

Afgelopen zondag hebben we meegedaan met ons tweespan merens aan de eerste officiƫle mentrec in Eersel. Dat was al een primeur, maar voor ons was het ook onze eerste aangespannen wedstrijd. Het was een superleuke wedstrijd! Er deden elf aanspanningen mee in verschillende catagorien.

Met de por zijn we in het begin nogal verkeerd gereden maar dat konden we goed maken door het tempo wat omhoog te gooien...was een mooie route en uiteindelijk hadden we 229 punten van de 240 te pakken.

De ptv was wat lastiger. Een paar hindernissen waren 'een kadootje' , omdat ik niet had verwacht dat ze zouden lukken, zoals:
-achteruit tussen twee balken
-zonder de rem te gebruiken met je voorwiel tussen twee lijnen tien seconden stilstaan (vooral stilstaan is niet fabi's ding, quasir daarentegen kan dat wel...)
-halverwege een helling omhoog vijf seconden stilstaan

En een paar hindernissen waren 'missers'. Zo gingen we niet door de waterbak, terwijl water geen probleem is, denk dat ze de pilaren die in het water stonden raar vonden...De slalom ging heel goed maar vlak voor 'hindernis uit' lag zwart zand waar ze van schrokken, we zijn er dus niet uit gegaan maar langsaf, en maakte ik een stuurfout met het klaverblad en met een hand mennen. Domdomdom..

We hebben dus weer iets om op te oefenen...all-over waren we 7e, en in onze klasse waren we eerste, maar we waren dan ook de enige tweespan paard...

Auteur:  Pauline [ zo apr 28, 2013 9:12 pm ]
Berichttitel:  Re: Men trec eersel

Hi maris,

Wat verschrikkelijk leuk dat je meedoet aan de TREC. Leuk en dapper zo met Fabi. Ben benieuwd naar je vervolg verhalen.
Groeten aan Fabi

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/