MerensForum.nl
http://merensforum.nl/

Jee wat een wind!
http://merensforum.nl/viewtopic.php?f=24&t=1135
Pagina 1 van 1

Auteur:  marjolein [ do jan 18, 2007 8:09 pm ]
Berichttitel:  Jee wat een wind!

Wat een ontzettende storm zeg, bij ons is er nog niks kapot gegaan maar bij een collega van me zijn 2 ramen uit het huis geblazen.

Zijn er hier op het forum ook nog mensen met storm schade??

Auteur:  Arjanne [ do jan 18, 2007 10:15 pm ]
Berichttitel: 

Jep.... het dak van de stal van onze pony's is stukgewaaid....
Ze staan nu even in andere boxen die nog vrij waren! Cyclame vindt er niks aan, die kan nu geen ander paard (Domi) zien, en hinnikt veel. Nouja, komt wel weer goed. Ze staan wel weer naast elkaar, maar normaal hebben ze halve deuren.

Toen ik van mn werk naar huis reed (tussen weilanden door) waren weilanden onder water en bomen omgeknakt. Niet normaal he dit weer?

Auteur:  Eva R [ do jan 18, 2007 10:44 pm ]
Berichttitel: 

Nou bij ons ook super heftig. Ik ben vandaag niet naar Myrna geweest vanwege het weeralarm en het advies om niet de weg op te gaan. Ik heb wel even gebeld en alles wat daar nog heel. Maar wel vervelend dat het dak is stuk gewaaid!
Ik hoop dat de schade meevalt. Succes allemaal!

Auteur:  inkeink [ do jan 18, 2007 10:56 pm ]
Berichttitel: 

de schade hier is ook niet echt leuk meer.
inmiddels zijn er 2 bomen in de wei omgewaait, 1tje in de tuin, meerdere bij de buren en het zeil dat als extra dakdekking over de containerstallen lag is aan flarden. Daarnaast zitten meerdere dakpannen op ons huis niet echt goed meer en hebben mijn buren (schoonouders) inmiddels een gat in het dak. Ook dreigt er een steiger op de hooischuur te vallen....En het blijft maar spoken >;)

Auteur:  Lizzy [ vr jan 19, 2007 10:44 am ]
Berichttitel: 

Dat klinkt wel heel heftig. Hoe is het nu?
Ik was op mijn werk (winkel Utrecht) en het was echt een zooi op straat, we zouden koopavond hebben, maar om 17:00 mochten we gelukkig dicht... De treinen reden toen al niet meer en enkele bussen gingen ook niet. Gelukkig mijn bus wel, de hele stad stond vast dus het duurde nog wel even voordat ik thuis was!
Ik keek net onze tuin in (is nog niets ingezet op de kerstboom na :P gewoon een zooi nog) en beide schuttingen liggen plat.
Ik ben benieuwd wat ik verder onderweg nog tegen kom als ik zo naar mn verzorgpaardje fiets.

Succes met het herstellen van de schade!

Auteur:  Chantal [ vr jan 19, 2007 6:58 pm ]
Berichttitel: 

geloof dat ik geluk heb gehad, zowel bij de paardjes, als op mn werk en thuis is er niets kapot gegaan. alleen mn kwam ik er aachter dat mn auto lekt als het hard regent en waaid dus daar moet ik nog anaar kijken als het weer wat opklaart. maar geod, rocaille heeft lekker op stal gestaan en vandaag mocht ze weer naar buiten. maar geloof niet dat ze het nu erg vond om binnen te blijven met die storm.

Auteur:  Lianne [ za jan 20, 2007 12:04 pm ]
Berichttitel: 

Bij ons thuis is ook de schutting om gewaaid, heerlijk in het weer weg kunnen halen om te voorkomen dat het meer schade zou maken. Op stal viel het gelukkig mee. Bij de nieuwe stallen lekte het iets en er waren een paar pannen van het huis afgewaaid. De oude stallen waren gelukkig helemaal in orde en daar hebben ze de nacht doorgebracht. Normaal kunnen ze 24 uur per dag zelf de stal in en naar buiten wanneer ze willen, maar ze hebben dus een nacht op stal gestaan. Kadans geeft niks om het weer en staat anders gerust buiten :Y)

Auteur:  Trienke [ za jan 20, 2007 12:10 pm ]
Berichttitel: 

Hier thuis alleen de tuintafel uit de vijver moeten halen :D en de kano's op het platte dak begonnen erg te schuiven. Ik was alleen thuis en kon dus met dat fijne weer het platte dak op (zolderhoogte). Best eng, ik heb nog hoogte vrees ook :p
Op stal wel dakpannen van het oude gebouw maar de paarden hebben het goed doorstaan. Veel schade in het bos, even wachten met bosritten tot het weer veilig is.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/